Συσκεύες αρχάριου All in One

iJust 2 2600mah Starter kit

Κωδικός προϊόντος: ijust2

Το iJust 2 2600mAh Starter Kit της Eleaf, διαθέτει μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 2600mAh μαζί με την εξαιρετική εμφάνιση και το μικρό του βάρος. Η τεράστια χωρητικότητα υγρού στα 5.5ml, το καθιστά πιο φιλικό προς τον χρήστη. Με την υιοθέτηση της διπλής αντίστασης EC, το iJust 2 παράγει σημαντικότερα περισσότερο ατμό. Επίσης, η ειδική δομή του ατμοποιητή iJust 2 βελτιώνει την ικανότητα απαγωγής της θερμότητας σε μεγάλο βαθμό.

Μεγάλη χωρητικότητα υγρού και ισχύς: Η χωρητικότητα του υγρού είναι στα 5.5ml και η ισχύς φτάνει τα 2600mAh, παρά το μικρό του μέγεθος και βάρος.

Ανταλλακτική βάση ατμοποιητή και κεφαλή EC (dual coil): Υπάρχει και μια άλλη βάση ατμοποιητή τεσσάρων οπών και κεφαλή EC 0.5ohm που πωλούνται ως ανταλλακτικά.

Ειδική δομή απαγωγής θερμότητας: Η ειδική δομή του σχεδιασμού για τον ατμοποιητή iJust 2 βελτιώνει την ικανότητα απαγωγής της θερμότητας σε μεγάλο βαθμό.

Απευθείας τάση εξόδου: Η τάση εξόδου συμβαδίζει με το επίπεδο της μπαταρίας. Αυτό σημαίνει ότι με μεγαλύτερη ισχύς της μπαταρίας, έχουμε υψηλότερη τάση εξόδου.

Compact PCB board: Εφαρμόζεται στις μπαταρίες iJust 2 και αφορά στην εξοικονόμηση χώρου σε μεγάλο βαθμό και ως εκ τούτου, μικραίνει τις διαστάσεις της μπαταρίας.

Λειτουργίες ασφάλειας: Προστασία από βραχυκύκλωμα, προστασία χαμηλής τάσης και προστασία από υπερφόρτιση.

Φόρτιση: Η μπαταρία iJust 2 μπορεί να φορτιστεί μέσω θύρας USB στο πλάι της μπαταρίας. Θα πάρει 3 ώρες για να πάρετε μια πλήρη φόρτιση μέσω προσαρμογέα τοίχου του 1A

Διαθεσιμότητα: Μη διαθέσιμο

40,00€